Spoel- en insufflatiesystemen

Endoss tubes

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van slangen voor spoel- en insufflatiesystemen? Endoss biedt een breed assortiment disposable producten voor flexibele endoscopie. Al onze producten zijn gesteriliseerd en apart verpakt in een gebruiksvriendelijke verpakking. Onderdeel van ons assortiment disposable producten is ons aanbod slangen voor spoelen, inblazen en irrigatie voor vrijwel elk type endoscoop. Alle systemen van Endoss besparen de kosten voor reiniging, desinfectie, droging, sterilisatie en transport. Al onze producten zijn gelabeld conform de MDR. Elke verpakking is voorzien van een GS1 barcode of datamatrix (UDI).

De tubes van Endoss zijn ontworpen voor 24 uur gebruik. Hiermee kunt u de best mogelijke patiëntveiligheid en -efficiëntie garanderen. Onze disposable (24-uurs) AW Tube voorziet de endoscoop van lucht, water en optioneel CO2. De disposable CO2 Insufflator Tube biedt een veilig systeem voor de CO2 voorziening. De slag bevat een 0,2 μm micron filter.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in disposable slangen voor spoel- en insufflatiesystemen van Endoss? Of heeft u vragen over één van onze producten? U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Ook wanneer u in ons huidige assortiment geen geschikt product vindt, denken wij graag met u mee. Wij leveren namelijk ook producten op maat aan onze klanten.