Endoscopie irrigatiesystemen

Endoss spoelsysteem voor waterflessen

Ook voor irrigatiesystemen levert Endoss diverse slangen, geschikt voor alle typen endoscopen en waterflessen. De disposable (24-uurs) pumptube is een economisch en efficiënt slangensysteem voor de irrigatiepomp voorzien van een terugslagklep. Dit product is beschikbaar voor alle typen endoscopen en waterflessen, doordat het beschikt over een universele dop. Endoss streeft naar het verhogen van de patiëntveiligheid en het verlagen van de kans op infecties. Om deze reden zijn al onze producten gesteriliseerd en apart verpakt. Endoss heeft de eindgebruiker betrokken in het ontwikkelingsproces van deze producten, waardoor onze verpakkingen bijzonder gebruiksvriendelijk zijn. Al onze producten zijn gelabeld conform de MDR. Elke verpakking is voorzien va neen GS1 barcode of datamatrix (UDI).

Disposable spoelsystemen worden via de lichtbron onder druk gezet met behulp van lucht uit de onderzoekskamer. De lucht in de onderzoekskamers bevat vele micro-organismen van verschillende patiënten. Uit onderzoek is gebleken dat 50% of meer waterflessen besmet waren, doordat bevuilde lucht in de disposable fles met steriel water werd gedrukt. Endoss heeft hiervoor een uniek, gepatenteerd spoelsysteem ontwikkeld dat de patiëntveiligheid verhoogt. Om te voorkomen dat de micro-organismen in contact komen met het steriele water is een microbiologisch filter in de dop geplaatst. Onderzoek laat zien dat na 24 uur het water nog steeds bacterievrij is. Een bijkomend voordeel van ons product is dat een aparte slang voor de CO2 toevoer met filter niet meer nodig is. De universele dop past op praktische elk type waterfles.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in disposable slangen voor irrigatiesystemen van Endoss? Of heeft u vragen over één van onze producten? U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Ook wanneer u in ons huidige assortiment geen geschikt product vindt, denken wij graag met u mee. Wij leveren namelijk ook producten op maat aan onze klanten.