20/06 Vacature Marketi...

Wij zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste en ambitieuze collega die graag werkt in een kleine organisatie met veel vrijheid en ruimte voor initiatief. Je hebt een brede interesse in de vele facetten van marketing & communicatie.
Lees verder..

20/06 Vacature Accountm...

Wij zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste en ambitieuze collega die graag werkt in een kleine organisatie met korte lijnen. Je wordt gedreven door duurzame relaties en commercieel succes.
Lees verder..
Training

Taining, Audit & Advies

In een korte tijd is Endoss uitgegroeid tot een specialist met ervaring in validatie.
Maar minstens zo’n belangrijke pijler van het bedrijf is de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van disposables. Via een netwerk van distributeurs binnen en buiten Europa vinden onze producten hun weg naar de eindgebruikers. Door zowel de validaties als wel de ervaring met disposables is er een grote hoeveelheid kennis binnen Endoss rond flexibele endoscopen en infectie preventie vraagstukken. Vanuit die ervaring kunnen we niet alleen algemene maar ook productspecifieke ondersteuning geven. Die valt onder te verdelen in Training, Audit & Advies.

 DOWNLOAD hier onze TRAINING, AUDIT & ADVIES brochureTraining

In de wereld van reiniging en desinfectie van scopen worden veel eisen gesteld vanuit de wet- en regelgeving en verschillende richtlijnen, waaronder de SFERD. Hoe kunnen deze verschillende documenten helpen bij uw dagelijkse praktijk? Wat is van toepassing voor uw werkzaamhe...
Lees verder..

Audit

Audits op basis van richtlijnen en normen kunnen wij op locatie uitvoeren. Dit kan tevens een aanvulling zijn op een validatie.
Lees verder..

Advies

Advies bij de aanschaf van apparatuur of disposables én de inrichting van een afdeling vraagt deskundigheid en ervaring. Endoss kan daarbij een adviserende en ondersteunende rol spelen. Bijvoorbeeld met de interpretatie van richtlijnen en ISO normen. Maar ook voor een g...
Lees verder..